Kerstconcert Twisk

Zaterdagavond 11 december 2021 - 20:15 uur

Na twee jaar van gedwongen stilte kan Fonte di Musica eindelijk weer van zich laten horen in een gevarieerd kerstconcert. 

 

Gelukkig kan dit dubbelkwartet zo langzamerhand putten uit een rijk oeuvre aan vocale kerstklanken, afkomstig uit vele landen en stijlperiodes. Daardoor is het concert aangenaam afwisselend van karakter. 

 

Zo heeft Jetse Bremer enkele traditionele kerstliedjes in een modern jasje gestoken. Hiervan worden ‘Hoe leit dit kindeke’ en ‘Herders, hij is geboren’ uitgevoerd. Ook van recente datum is ‘I wonder as I wander’ van John Rutter.
Uit de 16de eeuw klinkt het dubbelkorige ‘Hodie Christus natus est’ van Palestrina, maar ook een traditioneel Zweeds kerstlied en een lief ‘Twinkle, little star’. Kortom, een concert met ‘voor elck wat wils’ dat u al helemaal in de kerststemming brengt. 

Reserveren en bestellen:

Nadere informatie volgt.