Hart en Ziel - Heemskerk

Zaterdagavond 2 maart 2024 - 20:00 uur

 

Met trots presenteert Fonte di Musica een nieuw programma dat alle facetten van liefde in haar vele prachtige vormen viert. Onder de titel ‘Hart en Ziel’ nodigen wij u uit om te genieten van een betoverende muzikale ervaring in de Dorpskerk te Heemskerk.

 

Tijdens dit sfeervolle concert zullen melodieën uit alle hoeken van de wereld en uit verschillende tijdperken weerklinken. U zult worden meegenomen op een reis door de lofzang op moederliefde, spirituele en hoofse liefde, hunkerende en rationele liefde, liefde voor de natuur en hartverscheurende klanken van onmogelijke, onbeantwoorde en verloren liefde. Daarnaast zullen ook tonen van verleiding, teleurstelling en hoop weerklinken, evenals de diepe verlangens om de weg terug naar huis te vinden.

Er is zelfs een wereldpremière te beluisteren (al was die tijdens de try-out in november reeds te horen): Jetse Bremer heeft speciaal voor Fonte de Musica een arrangement gemaakt op het lied 'Hoop' van Louis van Dijk, een hartverwarmende aanrader!


Reserveren en bestellen:

Entree: 

€12,50 in de voorverkoop
  €15,00 aan de kassa van de kerk

Kerk open:

half uur voor aanvang