Koepel-(Orgel+)concert, Koepelkerk Hoorn

Op zondag 14 oktober 2018 zal Peter van der Zwaag, winnaar van het Internationaal Sweelick Concours 2017, in de serie Koepelconcerten een orgelplusconcert geven in samenwerking met Fonte di Musica.

 

De aanvang is om 15:00 uur, de entree is gratis, met een collecte na afloop.

 

Buiten hetgeen Peter van Zwaag op het orgel ten gehore zal brengen, voert Fonte di Musica de volgende werken uit:

meer lezen

Westfries Museum Concert

Ter opluistering van de expositie 'Indische Pracht' aldaar zal Fonte di Musica enkele korte optredens (van ca. 20 minuten) geven op zondagmiddag 18 november 2018 in Schutterijzaal van het Westfries Museum in Hoorn.

 

De tijden van de optredens worden later bekend gemaakt.

Toegang tot het museum kost € 9,- (65+/CJP: € 7,50) of gratis toegang met museumjaarkaart.

meer lezen

O Magnum Mysterium, Dorpskerk Heemskerk

Zondagmiddag 9 december 2018 - 15:00 uur

Het duurt nu nog wel even, maar straks komt de kersttijd er weer aan. En iedereen beleeft die op z’n eigen wijze. Daarom brengt Fonte di Musica een kerstconcert met muziek uit een veelkleurig palet. Zowel bekende, traditionele stukken zijn te horen in de originele zetting dan wel in een moderne versie als ook minder bekende muzikale pareltjes. Maar altijd staat de geboorte van het Christuskind centraal. Letterlijk, want het Grote Wonder, oftewel ‘Magnum Mysterium’ is de basis van dit kerstconcert. 

 

meer lezen

O Magnum Mysterium, Oude Ursulakerk Warmenhuizen

Zaterdagavond 15 december 2018 - 20:00 uur

Het duurt nu nog wel even, maar straks komt de kersttijd er weer aan. En iedereen beleeft die op z’n eigen wijze. Daarom brengt Fonte di Musica een kerstconcert met muziek uit een veelkleurig palet. Zowel bekende, traditionele stukken zijn te horen in de originele zetting dan wel in een moderne versie als ook minder bekende muzikale pareltjes. Maar altijd staat de geboorte van het Christuskind centraal. Letterlijk, want het Grote Wonder, oftewel ‘Magnum Mysterium’ is de basis van dit kerstconcert. 

 

meer lezen