Gastenboek

Commentaren: 6
 • #6

  Riet Voorpostel en liefhebbers Warmenhuizen (woensdag, 19 december 2018 18:10)

  Met een clubje liefhebbers waren we spontaan op het optreden afgekomen: een dubbelkwartet, a capella, heel gedurfd dat hoor je niet elke dag, dus echt iets om naar uit te zien!
  En wat hebben we genoten.
  Wat een prachtige uitvoering, mooi repertoire en heel verrassende arrangementen. Compliment daarvoor.
  Het meest trof ons toch wel de mooie samenklank, Fonte di Musica beschikt over een mooi volume en perfecte stemmenmix die in de akoestiek van de Oude Ursula helemaal tot zijn recht kan komen. Het klonk het ontroerend mooi.
  En als ik nog wat mag zeggen, ik aarzel, maar doe het toch en geloof me, echt zonder de heren maar iets te kort te willen doen .... de alten en sopranen vonden we top.
  Smaken kunnen verschillen ook wat koormuziek betreft. Ik heb een voorkeur voor a capella en kleine bezetting: less is more dat liet uw ensemble horen.

 • #5

  Paul Snijdewind (zondag, 16 december 2018)

  Wat een plezier om te doen - en wat een genot om te horen. Het publiek in de volle Oude Ursula in Warmenhuizen luisterde ademloos naar jullie eerste kerstconcert. Twee jaar samen: bijna onvoorstelbaar. In een genre waarin de Tallis Scholars hun gelijke niet kennen geeft jullie samen-zingen een verbondenheid die de perfectie overstijgt. Dat is zang op zijn best. Ontroerend mooi.

 • #4

  Anneke&Wil de Bie Tuitjenhorn (zondag, 16 december 2018 19:43)

  Beste leden van dit prachtige koor!!
  Dat was me genieten zeg, gisteravond in de kerk van Warmenhuizen! Een prachtig koor vormen jullie en mijn man en ik zouden graag op de hoogte worden gehouden van de komende optredens.
  Hartelijke groeten en tot ziens!

 • #3

  André en Afra Hagemeijer (zondag, 16 december 2018 16:17)

  Wij hebben gisteravond in de Oude Ursula te Warmenhuizen genoten van uw sfeervol concert. Veel lof voor uw muziekkeuze en interpretatie. Wij zien en horen u graag terug!

 • #2

  Cornelia Wiemers (zondag, 16 december 2018 11:10)

  Heb genoten van het kerstconcert in de Oude Ursulakerk in Warmenhuizen op 15 dec 2018 . Verfijnd, subtiel en divers met goed contact onderling .... het was een feest om naar te luisteren.

 • #1

  Karin Beemster (maandag, 19 februari 2018 11:04)

  Wat een mooi concert! Heerlijk programma en jullie stemmen mengen prachtig. Ik had twee dingen in mijn agenda zondag en koos voor jullie. Daar heb ik dus geen spijt van. Integendeel ik heb van het begin tot het eind genoten. ( na die paar foute inzetjes� maar die vond ik eigenlijk ook wel grappig)
  Ik had mijn moeder meegenomen. Zij heeft erg genoten en verbaasde zich steeds dat jullie dat zonder dirigent doen! (Vrouw en moeder van een dirigent he)
  Volgende keer hoop ik weer van de partij te kunnen zijn.