Gastenboek

Commentaren: 13
 • #13

  Lineke Kleemans (zondag, 25 december 2022 17:12)

  Dag zangers,
  Wij hebben weer genoten van jullie laatste concert.
  Het was prachtig, doorleefd en uitstekend gezongen.
  En het plezier van jullie spatte er ook vanaf!
  Dank hiervoor, tot de volgende keer,
  ook namens mijn man Gerrit Rot
  Lineke Kleemans

  PS wat zijn jullie de laatste jaren meer een geheel geworden, ondanks corona..

 • #12

  Frans Niekel (zaterdag, 24 december 2022 19:51)

  Wat een prachtig divers kerstconcert! Spatzuiver en een streling voor het oor. Mijn favoriete stuk 'Jul, jul' zelfs twee keer. Ik moest bijna een traantje wegpinken, zo mooi!

 • #11

  Bettie van de Griend (zaterdag, 24 december 2022 14:20)

  Wat hebben wij gisteren genoten van jullie concert in de Oosterkerk. Ademloos luisteren naar een mooi repertoire. Wat zijn jullie goed zeg, wat een stemmen!

  Ps. Ik genoot net een heel klein ietsiepietsie meer van Nicoline en Philip (maar alleen omdat ik die persoonlijk ken). Groet

 • #10

  Andreas H, Tuitjenhorn (vrijdag, 23 december 2022 19:44)

  Gisteravond in de zo goed als uitverkochte Ursulakerk te Warmenhuizen naar het kerstconcert van fonte di musica geweest. Mijn vrouw en ik hebben niet voor de eerste keer genoten van de repertoirekeuze en de klanken van dit koor. Wat een mooie stemmen, wat een harmonie. Wat een 'must' in december!

 • #9

  Ton Bakker (vrijdag, 23 december 2022 11:46)

  Wat een geweldig concert, eindelijk weer eens met een kerstgevoel de kerk uit de druilerige nacht in. Dank.
  22 december 2022

 • #8

  Mariëtte Brand (maandag, 12 september 2022 08:34)

  Compliment en vraag! Wat een prachtige voorstelling vanmiddag in Alkmaar. Mijn gasten en ik hebben genoten, jullie hebben een hoge kwaliteit neergezet. Balsem voor de ziel!!
  Vandaar ook mijn vraag. Zouden jullie je kerstconcert aub ook in Alkmaar willen geven? Zou echt fijn zijn.
  Een mooie matinee op vrijdag 17 dec, of anders misschien op de 16e. Warmenhuizen is echt te ver op de fiets in die tijd van het jaar.
  Ben benieuwd!!

 • #7

  Edith van de Reep (maandag, 27 juni 2022 12:28)

  Wat heb ik afgelopen zaterdag genoten van jullie prachtige concert in de Koepelkerk in Hoorn. Wat een bijzonder programma in Scandinavische sfeer! Vooral "even when He is silent", "Aftonen" en de stukken van Gjeilo bezorgden me kippenvel. Indrukwekkend was het besluit met de "Finlandia hymni" Dank voor deze prachtige avond.
  Ik kijk al uit naar jullie kerstconcert!

 • #6

  Riet Voorpostel en liefhebbers Warmenhuizen (woensdag, 19 december 2018 18:10)

  Met een clubje liefhebbers waren we spontaan op het optreden afgekomen: een dubbelkwartet, a capella, heel gedurfd dat hoor je niet elke dag, dus echt iets om naar uit te zien!
  En wat hebben we genoten.
  Wat een prachtige uitvoering, mooi repertoire en heel verrassende arrangementen. Compliment daarvoor.
  Het meest trof ons toch wel de mooie samenklank, Fonte di Musica beschikt over een mooi volume en perfecte stemmenmix die in de akoestiek van de Oude Ursula helemaal tot zijn recht kan komen. Het klonk het ontroerend mooi.
  En als ik nog wat mag zeggen, ik aarzel, maar doe het toch en geloof me, echt zonder de heren maar iets te kort te willen doen .... de alten en sopranen vonden we top.
  Smaken kunnen verschillen ook wat koormuziek betreft. Ik heb een voorkeur voor a capella en kleine bezetting: less is more dat liet uw ensemble horen.

 • #5

  Paul Snijdewind (zondag, 16 december 2018)

  Wat een plezier om te doen - en wat een genot om te horen. Het publiek in de volle Oude Ursula in Warmenhuizen luisterde ademloos naar jullie eerste kerstconcert. Twee jaar samen: bijna onvoorstelbaar. In een genre waarin de Tallis Scholars hun gelijke niet kennen geeft jullie samen-zingen een verbondenheid die de perfectie overstijgt. Dat is zang op zijn best. Ontroerend mooi.

 • #4

  Anneke&Wil de Bie Tuitjenhorn (zondag, 16 december 2018 19:43)

  Beste leden van dit prachtige koor!!
  Dat was me genieten zeg, gisteravond in de kerk van Warmenhuizen! Een prachtig koor vormen jullie en mijn man en ik zouden graag op de hoogte worden gehouden van de komende optredens.
  Hartelijke groeten en tot ziens!

 • #3

  André en Afra Hagemeijer (zondag, 16 december 2018 16:17)

  Wij hebben gisteravond in de Oude Ursula te Warmenhuizen genoten van uw sfeervol concert. Veel lof voor uw muziekkeuze en interpretatie. Wij zien en horen u graag terug!

 • #2

  Cornelia Wiemers (zondag, 16 december 2018 11:10)

  Heb genoten van het kerstconcert in de Oude Ursulakerk in Warmenhuizen op 15 dec 2018 . Verfijnd, subtiel en divers met goed contact onderling .... het was een feest om naar te luisteren.

 • #1

  Karin Beemster (maandag, 19 februari 2018 11:04)

  Wat een mooi concert! Heerlijk programma en jullie stemmen mengen prachtig. Ik had twee dingen in mijn agenda zondag en koos voor jullie. Daar heb ik dus geen spijt van. Integendeel ik heb van het begin tot het eind genoten. ( na die paar foute inzetjes� maar die vond ik eigenlijk ook wel grappig)
  Ik had mijn moeder meegenomen. Zij heeft erg genoten en verbaasde zich steeds dat jullie dat zonder dirigent doen! (Vrouw en moeder van een dirigent he)
  Volgende keer hoop ik weer van de partij te kunnen zijn.